Scaloppa di vitello alla vald’Ostana
Kalfslapje gepaneerd met ham en mozzarella in roomsaus
Scaloppa Fiorentina
Kalfslapje met spinazie, mozzarella en roomsaus
Scaloppa di vitello al gorgonzola
Kalfslapje met gorgonzola en roomsaus
Scaloppa Piccata al limone
Kalfslapje met citroen en wijnsaus
Scaloppa Pizzaiola
Kalfslapjes met look en tomatensaus, anjovis en kappertjes, olijven, oregano kruiden
Scaloppa di vitello alla Parmigiana
Kalfslapje met Parmezaanse wijze met Parmaham en mozzarella in tomatensaus en room
Scaloppa Saltimbocca alla Romana
Kalfslapje met parmaham en boter-wijnsaus en sali kruiden
Filetto di manzo alla griglia
Gegrilde ossenhaas filet pur
Filetto di manzo al pepe verde
Ossenhaas filet pur met groene peperroomsaus
Filetto di manzo ai funghi
Ossenhaas filet pur met boschampignonroomsaus
90. Filetto di manzo pizzaiola
Ossenhaas filet pur met ansjovis, kappertjes, olijven, oregano kruiden, look in tomatensaus
Ossobuco alla Milanese
Kalfschenkel op Milanese wijze
Filetto di pollo / Kipfilet
Filetto di pollo al curry
Kipfilet met currysaus en roomsaus
Filetto di pollo ai funghi
Kipfilet met champignonroomsaus
Filetto di pollo pepe verde
Kipfilet met peperroomsaus
Filetto di pollo alle zingara
Kipfilet met ajuin, paprika, champignons, tomatensaus
Pesci / Visgerechten
Scampi all orientale
Scampi’s met currysaus
Gamberoni alla griglia
Gegrilde Gamba’s
111. Gamberoni all’ aglio e olio
Gamba’s met boter-looksaus
112. Scampi Diabolica
Scampi’s met pikante roomsaus
Scampi alla pizzaiola
Scampi’s met look en tomatensaus, ansjovis en kappertjes, olijven, oregano kruiden
Scampi con salmone affumicato
Scampi’s met gerookte zalm in roomsaus
Sogliola alla griglia
Gegrilde zeetong
Sogliola alla pizzaiola
Zeetong met look en tomatensaus, ansjovis en kappertjes, olijven oregano kruiden
Sogliola alla Vernaccia
Zeetong met citroen, boter, wijnsaus, olijven en peterselie
Filetto di salmone Pizzaiola
Zalmfilet met look en tomatensaus, ansjovis en kappertjes, olijven, oregano kruiden
Filetto di salmone Piccata al limone
Zalmfilet met citroen en wijnsaus